Waarom de producten van Bonusan?

  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Suppletie
  4. Waarom de producten van Bonusan?

Suppletie is onmisbaar om tekorten aan bepaalde voedingsstoffen aan te vullen (zie dit wetenschappelijk bewijsmateriaal aan welke voedingsstoffen mensen met Parkinson tekort hebben). Daarnaast analyseer ik aan de hand van je bloedonderzoek waar jij (eventueel) aanvullende behoefte aan hebt. De door mij voorgestelde suppletie is tijdelijk om lang opgelopen tekorten sneller aan te vullen. Als je dit niet zou doen, is de weg om de tekorten aan te vullen veel langer, hoogstwaarschijnlijk een traject van jaren.
Bonusan

De suppletie dien je zelf aan te schaffen. Wij hebben hiervoor een samenwerking met Bonusan. Deze  supplementen producent levert producten van uitstekende kwaliteit, waarvan de inhoud klopt met wat er op het etiket staat. Bij deelname aan ons programma krijg je 10% korting op hun producten.
Het hele aanbod van Bonusan bestaat uit het meest hoogstaande materiaal, wetenschappelijk onderbouwd. Zij doen geen enkele concessie aan kwaliteit.

Een voorbeeld: in mei 2021 gaf de Europese Commissie aan titaniumoxide (titaniumwit) in supplementen te gaan verbieden. Deze stof heeft vele risico’s, zeker voor mensen met Parkinson, omdat zij extra gevoelig zijn voor gifstoffen. Uiteraard wilde ik weten hoe het zat met de supplementen van Bonusan. Hun reactie kan worden gelezen in dit artikel, namelijk: in hun supplementen zit geen titaniumoxide.

Ik vind de suppletie ook kostbaar, maar kwaliteit heeft zijn prijs. Het zou toch wel erg jammer zijn een tientje te besparen door bij de drogist een supplement te nemen waarin stoffen zitten waarmee je kwaal alleen maar erger wordt? Lactoferrine is zo’n voorbeeld van een duur supplement, maar onmisbaar om de resten van infecties in je lichaam op te ruimen. In veel lactoferrine zit LPS, een stofje dat je immuunsysteem juist  activeert, precies wat we aan het bestrijden zijn!

Tenslotte weet je als je via ons digitale winkelmandje op Bonusan bestelt, dat je de juiste soort, dosis, etc. hebt, wat heel nauw luistert.

Ga naar de bovenkant